Hoe kan ik ruilen of terugsturen?
Het kan gebeuren dat uw aankoop niet helemaal is wat u ervan had verwacht. Artikelen die u via onze webshop heeft gekocht, kunt u daarom altijd ruilen of retourneren binnen 14 dagen na ontvangst van het artikel. Wanneer u een bestelling aan ons retourneert dient u dit wel eerst aan ons kenbaar te maken. Neem daarom eerst contact met ons op.

Gelieve de pakbon toe te voegen aan de retourzending zodat wij weten van wie de zending afkomstig is. Doe dit wel binnen 2 weken na dat u het artikel heeft ontvangen. Uiteraard kunnen wij alleen onbeschadigde en ongebruikte artikelen terugnemen.

Wij maken het bedrag van het artikel inclusief de door ons gemaakte verzendkosten binnen 14 werkdagen nadat wij het artikel in goede staat retour hebben ontvangen aan u over. Door u gemaakte verzendkosten voor het retourneren worden niet vergoed door ons.
Cadeaubonnen en kortingen zijn niet inwisselbaar voor geld. Wanneer u met een cadeaubon aangekochte producten retourneert, kunt u geen geld maar een kortingscode retour ontvangen.

Retouradres:
U kunt uw bestelling terugsturen naar:

DOKTERSTASSEN.NL
Abel Tasmanlaan 5
3603 GC MAARSSEN

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat DOKTERSTASSEN.NL niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van door u retour gestuurde producten. Zorg dus dat u altijd een verzendbewijs heeft indien u iets retour stuur. Het artikel afgeven in Maarssen kan natuurlijk ook (op afspraak).

 

Winkelwagen
Scroll naar boven