Dokterstassen.nl

Al meer dan twee decennia lang is Dokterstassen.nl dé toonaangevende leverancier van een uitgebreide collectie dokterstassen, visitetassen, verlostassen en spoedtassen in heel Europa.

In nauwe samenwerking met huisartsen en verloskundigen ontwerpen, importeren en distribueren wij een divers assortiment tassen. Ontdek vandaag nog onze hoogwaardige collectie dokterstassen en ervaar zelf waarom professionals in de medische wereld vertrouwen op Dokterstassen.nl.

Vakmanschap en kwaliteit

Bij Dokterstassen.nl staat vakmanschap hoog in het vaandel. Elke visitetas, verlostas en spoedtas is een kwaliteitsproduct dat met ambachtelijk vakmanschap wordt vervaardigd. Onze tassen worden stuk voor stuk met de hand gemaakt, waardoor elk exemplaar uniek is. We werken nauw samen met geselecteerde tassenateliers in Nederland, België en Italië om een groot deel van onze dokterstassen zelf te ontwerpen en te produceren.

Milieuvriendelijk en duurzaam

Bij Dokterstassen.nl streven we naar een milieuvriendelijke productie. We gebruiken uitsluitend hoogwaardige materialen en hechten waarde aan duurzaamheid. Zo wordt het leer dat we gebruiken gelooid met plantaardige extracten, wat niet alleen milieuvriendelijk is, maar ook zorgt voor een unieke uitstraling. Onze leerlooierijen in Europa werken volgens strenge richtlijnen om mens en milieu te beschermen.

Over ons

Keurmerken en ethiek

Bij Dokterstassen.nl zijn we trots op onze keurmerken en ethische normen. Een groot deel van ons leer is afkomstig van biologische koeien en wordt plantaardig gelooid. Dit leer voldoet aan strikte keurmerken, zoals het Pelle Conciata al Vegetale in Toscana keurmerk. Bovendien kunnen we met trots zeggen dat onze tassen worden vervaardigd zonder enige vorm van kinderarbeid. We onderhouden nauwe contacten met onze ateliers in Nederland, België en Italië om dit te waarborgen.

Home
Home
Home
Over ons

Unieke karakteristieken van leer

Elke dokterstas bij Dokterstassen.nl is een uniek product. Doordat we werken met natuurlijk leer, kunnen kleine karakteristieken zoals insectenbeten, nekplooien en andere beschadigingen zichtbaar zijn. Dit geeft het leer een bijzonder en organisch karakter. Naarmate je de tas intensief gebruikt, wordt het leer alleen maar mooier en soepeler, waardoor elk exemplaar zijn eigen unieke uitstraling behoudt.

Persoonlijke service en showroom

Bij Dokterstassen.nl streven we naar de perfecte match tussen jou en je ideale dokterstas. Daarom bieden we de mogelijkheid om onze tassen op afspraak te bekijken en te ‘voelen’ in onze showroom in Maarssen, provincie Utrecht. Op die manier kun je ervaren of de tas perfect bij jou past. Daarnaast is het eventueel mogelijk om in overleg een dokterstas in jouw eigen kleurstelling te laten ontwikkelen. Bij Dokterstassen.nl staan we voor persoonlijke service en streven we naar jouw tevredenheid.

Ontdek onze collectie

Onze collectie bestaat uit unieke, duurzame en praktische dokterstassen, verlostassen, spoedtassen, reistassen en laptoptassen. Elke tas is zorgvuldig ontworpen en blijft mooi openstaan. De tassen variëren in kleur, ontwerp, type voorvak en materiaal. Mocht je op zoek zijn naar een specifieke kleurencombinatie die we nog niet aanbieden, dan is het mogelijk om in overleg een dokterstas in jouw eigen gewenste kleurstelling te laten ontwikkelen.

Winkelwagen
Scroll naar boven