McFermoir Wout, de ultieme dokterstas

Toen we bijna 20 jaar geleden met de Wout dokterstassen begonnen was ons doel om de beste dokterstas te maken. We durven wel te beweren dat dat is gelukt! In samenwerking met huisartsen en verloskundigen hebben we de eerste modellen steeds verder door-ontwikkeld tot de huidige collectie.

Zo gebruiken we super sterke beugels die praktisch niet te verbuigen zijn, geven we levenslang garantie op het slot en bevestiging van het handvat en is elke tas voorzien van een uitneembare en verstelbare vakverdeling van leer.

Ontwikkeld i.s.m. huisartsen

Blijft mooi open staan

Geschikt voor laptop

Inclusief vakverdeling

Alle producten in de McFermoir Wout-serie

Vakmanschap tot in detail doorgevoerd

De McFermoir Wout dokterstassen serie omvat 20 jaar aan inzichten van huisartsen en verloskundigen. Het Wout-model visitetas is door een testpanel van medische professionals uitvoerig getoetst aan de dagelijkse praktijk.

Sublieme synergie tussen gebruiksgemak en elegantie

De McFermoir Wout dokterstassen serie omvat 20 jaar aan inzichten van huisartsen en verloskundigen. Het Wout-model visitetas is door een testpanel van medische professionals uitvoerig getoetst aan de dagelijkse praktijk.

Features

McFermoir

De tas blijft mooi open staan door uniek beugelsysteem

Voor een huisarts of verloskundige is niets zo storend als een tas die steeds dicht valt tijdens het gebruik. Wij hebben daarom extra aandacht besteed aan de beugels zodat de tas altijd mooi open blijft staan. De beugels zijn de sterkste in de markt en zullen niet doorbuigen. Zelfs niet bij een zeer zware tas.

McFermoir

Inclusief luxe lederen verstelbare vakverdeling

De inhoud van je nieuwe dokterstas moet gewoon overzichtelijk zijn. De lederen vakverdeling die je bij de McFermoir Wout dokterstas krijgt is met klittenband eenvoudig te verstellen en in te delen naar wens. Deze luxe vakverdeling is gevoerd met een zachte eenvoudig te onderhouden stof.

McFermoir

A4-formaat voorvak met magnetische klepsluiting

Door het handige voorvak op A4-formaat kun je documenten, tablets of zelfs een kleine laptop kwijt. Ook makkelijk voor sleutels e.d. De magnetische klepsluiting zorgt voor extra gemak.

McFermoir

Onverwoestbare handvatten en top kwaliteit sloten

De superieure sloten van de Wout-serie zorgen ervoor dat je spullen veilig blijven en ook de omgeving niet met gevaarlijke spullen aan de haal kunnen. We bieden levenslange garantie op de sloten, beugels en gespen.

Jaren ervaring van medisch professionals in één dokterstas

De McFermoir Wout dokterstassen serie is het resultaat van ruim 20 jaar continue verbetering op basis van inzichten van huisartsen en verloskundigen. Feedback vanuit de dagelijkse praktijk en van ons testpanel heeft geleid tot een collectie ultieme dokterstassen.

Ontwikkeld op basis van feedback uit de praktijk

De tas blijft mooi open staan voor flexibel gebruik

Geleverd inclusief verstelbare vakverdeling

Het leer is op plantaardige wijze gelooid

Levenslange garantie op sloten, handvatten en beugels

Geproduceerd zonder kinderarbeid in Europa

Winkelwagen
Scroll naar boven
Scroll naar top