Spoedtas Traumatas Rugtas BO 054 met magnetische moduletassen Zwart

Spoedtas Traumatas Rugtas BO 054 met magnetische moduletassen Zwart

Beschikbaarheid: Op voorraad

Deze professionele traumatas is uitgevoerd met 6 uitneembare moduletassen die magnetische bevestigd zitten in de tas. Door deze praktische manier van bevestigen is de tas ook prima schoon te houden.

€ 297,50
incl btw
Aantal
Laatste items in voorraad

 

 

 

Deze professionele traumatas is uitgevoerd met 6 uitneembare moduletassen die magnetische bevestigd zitten in de tas. Door deze praktische manier van bevestigen is de tas ook prima schoon te houden. De ruime moduletassen zijn zeer snel te openen. Door het grote venster kunt u prima zien wat er in de tasjes zit. Bovendien zijn de vensters voorzien van een transparant steekvakje waar u een omschrijving van de inhoud in kunt schuiven. Hierdoor is het makkelijke om te controleren of de inhoud nog compleet is en eventueel weer dient te worden aangevuld.


De tas is prima als rugtas te dragen, Mocht u de schouderriemen niet nodig hebben dan zijn deze mooi weg te werken in een speciaal ritsvak. Zowel aan de lange- als korte zijde is de tas voorzien van een ergonomisch handvat. Aan de korte onderzijde is de rits beschermd door een speciale beschermstrook. Aan de lange zijde is de tas voorzien van extra versteviging. Deze traumatas is uitgevoerd met reflectiestrepen. 


De tas is gemaakt van zwart tarpaulin. Erg sterk en makkelijke schoon te maken.


Formaat: ca. 48 x 35 x 18 cm.


Prijs is inclusief 21% BTW en verzendkosten.

Productspecificaties

Formaat
5 Large
Kleur
Zwart
Materiaal
Tarpaulin
Type voorvak
Geen voorvak
Vakverdeling
6 uitneembare moduletassen
Sluiting
Ritssluiting
Schouderriem
Inclusief schouderriem
Aantal
Laatste items in voorraad