McFermoir dokterstas Eco Medium zonder voorvak, met ritsvak, Yuma
McFermoir dokterstas Eco Medium zonder voorvak, met ritsvak, Yuma
McFermoir dokterstas Eco Medium zonder voorvak, met ritsvak, Yuma McFermoir dokterstas Eco Medium zonder voorvak, met ritsvak, Yuma McFermoir dokterstas Eco Medium zonder voorvak, met ritsvak, Yuma McFermoir dokterstas Eco Medium zonder voorvak, met ritsvak, Yuma McFermoir dokterstas Eco Medium zonder voorvak, met ritsvak, Yuma McFermoir Eco Medium zonder voorvak, met ritsvak, Yuma.
McFermoir

McFermoir dokterstas Eco Medium zonder voorvak met ritsvak Yuma

Beschikbaarheid: Op voorraad

Een dokterstas van stevig maar toch soepel leer dat komt uit Zuid Duitsland. Het is daar geheel plantaardig gelooid. Vervolgens ondergaat het leer nog diverse behandelingen om het mooie eindresultaat te krijgen. Het leer is officieel gecertificeerd als natuurleder en heeft een mooie, donkerbruine uitstraling. Waar het leer wordt gebogen kan een lichtere verkleuring ontstaan. Dit geeft de dokterstas een prachtige vintage look.

Leverbaar in 4 kleuren: Noya, Paco, Yuma en Charcoal.

€ 335,00
incl btw
Aantal
Laatste items in voorraad

 

 

 McFermoir Eco Medium zonder voorvak, met ritsvak, Yuma.


Een dokterstas van stevig maar toch soepel leer dat komt uit Zuid Duitsland. Het is daar geheel plantaardig gelooid. Vervolgens ondergaat het leer nog diverse behandelingen om het mooie eindresultaat te krijgen. Het leer is officieel gecertificeerd als natuurleder en heeft een mooie, donkerbruine uitstraling. Waar het leer wordt gebogen kan een lichtere verkleuring ontstaan. Dit geeft de dokterstas een prachtige vintage look.


Tas is geheel met de hand gemaakt in Nederland.


Deze dokterstas is voorzien van een praktisch ritsvak aan de buitenzijde. De binnenzijde is ook voorzien van een ritsvak en een uitneembare vakverdeling zodat u uw instrumenten goed geordend in de tas kunt opbergen. Uiteraard zit er ook een schouderriem bij.


Kleur: bruin met een grijs tint, wordt wat donkerder in gebruik.


Formaat: 35x20x28 cm


Verkooprijs: € 335,-- inclusief 21% btw en verzendkostenProductspecificaties

Formaat
4 Medium
Kleur
Vintage
Materiaal
Leer
Type voorvak
Geen voorvak
Vakverdeling
Inclusief uitneembare vakverdeling
Sluiting
Kliksluiting
Schouderriem
Inclusief schouderriem
Extra
Ritsvak aan binnenzijde
Aantal
Laatste items in voorraad