Merken

 • Chiarugi

  Chiarugi

  Chiarugi is een tassen merk afkomstig uit Italië en produceert sinds 1969 professionele tassen met multifunctionele compartimenten en vakken van plantaardig gelooid Italiaans leer. Kenmerkend is de verfijnde stijl, oog voor detail en gevoel voor zowel praktisch als esthetisch design.

 • Durasol

  Durasol

  Draagtassen en dokterstassen van Dürasol maken indruk met hun esthetiek en kwaliteit. Naast een aantrekkelijk ontwerp en hoogwaardige materialen bieden ze alle comfort dat met name nodig is voor een huisbezoek.

 • Elvis & Kresse
 • Genicci

  Genicci

  GENICCI's men and women collection consist of timeless and elegant styles designed according to your daily needs while ensuring you're carrying a fashion statement.

 • Giudi

  Giudi

  Pelletterie GIUDI richt zich op klanten, zowel mannen als vrouwen, met een voor de hand liggende smaak voor de eigentijdse elegantie. De productie varieert van de praktische tassen voor de dagelijkse routine, tot zakelijke attach-case en aktetas met bijpassende organizer, portemonnee en portemonnee, om koffer en koffertrolley te reizen. Alle producten zijn gecertificeerd door het consortium "VERA PELLE ITALIANA" (echt Italiaans leer).

 • Karl Bollmann

  Karl Bollmann

  Bollmann is opgericht in 1892 door Karl Bollmann en staat bekend om medische achtergrond in combinatie met ambachtelijk vakmanschap. Bollmann heeft een leidende positie in de productie van medische tassen en exporteert deze wereldwijd. Bollmann staat bekend om de hoogwaardige en duurzame kwaliteitsproducten en vakmanschap. Wij bieden van Bollmann praktische, modieuze en lichtgewicht dokterstassen, die bovendien een aluminium frame hebben, wasbaar zijn en variabele compartimenten bevatten.

 • McFermoir

  McFermoir

  McFermoir ontwikkelt, vanuit jarenlange expertise in tassen voor de medische sector, dokterstassen die zowel stevig, duurzaam, praktisch als mooi zijn. De McFermoir dokterstassen zijn ontworpen in nauw overleg met huisartsen en verloskundigen waardoor een zeer herkenbare en bruikbare collectie dokterstassen is ontstaan van een bijzonder hoge kwaliteit.

 • Mika

  Mika

  Bestel hier unieke handgemaakte dokterstassen van het merk Mika. Eén voor één ambachtelijke topkwaliteit tassen van plantaardig gelooid leer.

 • Pineider

  Pineider

  Bestel hier exclusieve handgemaakte dokterstassen van Pineider. Eén voor één tassen van ambachtelijke kwaliteit.

 • Pratesi

  Pratesi

  Door een unieke speciale looiwijze van het leer, met alleen plantaardige producten, creëert het Italiaanse merk Pratesi unieke uitzonderlijke handgemaakte leren tassen. De dokterstassen van Pratesi zijn handzaam en van een prachtige leerkwaliteit. De tassen zijn geheel in Italië gemaakt. Het leer is plantaardig gelooid volgens een door Pratesi zelf ontwikkelde methode. Uniek in de wereld. Door deze manier van werken heeft het leer een zeer warme uitstraling en wordt door gebruik steeds mooier. De dokterstas heeft een groot compartiment met een aantal steekvakken waarvan 1 met rits. Ook aan de buitenzijde heeft de tas een vak. Voering kan verschillen per tas. Gekenmerkt door het keurmerk 'Tuscany leather'.

 • Robe di Firenze

  Robe di Firenze

  Bekijk de collectie dokterstassen van Robe di Firenze. Een Italiaans merk medische tas met gevoel voor design en praktische inrichting.

 • Ruitertassen

  Ruitertassen

  Bestel hier uw Ruitertassen dokterstas van ambachtelijke kwaliteit.