Spoedrugtas Traumatas Verlostas Pro 190442 XL 20 tarpaulin geel

Spoedrugtas Traumatas Verlostas Pro 190442 XL 20 tarpaulin geel

Beschikbaarheid: Op voorraad

De spoedrugtas Pro XL 190442 is gemaakt van super sterk tarpaulin in de kleur geel en ontwikkeld door professionals uit de zorg. Ook geschikt om een zuurstoffles in mee te nemen. Deze kan worden vastgezet met speciale banden welke uitneembaar en verplaatsbaar zijn. Alle module tasjes zijn uitneembaar. Tarpaulin is makkelijk schoon te maken.

€ 229,00
incl btw
Aantal
Laatste items in voorraad

 

 

 

Spoedrugtas Pro 190442 tarpaulin geel


Deze spoedrugtas voor professioneel gebruik is geheel gemaakt van Tarpaulin. Kenmerk van Tarpaulin is dat het erg sterk, waterdicht en makkelijk schoon te maken is. Ook de binnenzijde is makkelijk schoon te maken. Buitenzijde is voorzien van reflectiestrepen. 


Buitenzijde is voorzien van diverse ritsvakken. 


Binnenzijde is voorzien van 7 uitneembare en transparante module tassen (2 groen, 2 rood, 2 blauw en 1 in het geel). In het venster van elk module tasje is een handig steekvakje aangebracht waar u zelf een overzicht van de inhoud kunt bevestigen. Op deze manier kunt u makkelijk, flexibel en overzichtelijk uw spoedtas inrichten. Het (uitneembare) tussenschot is voorzien van diverse steeklussen. Er is ruimte voor een zuurstoffles die met banden kan worden vastgezet welke uitneembaar en verplaatsbaar zijn.


Verstelbare schouderriemen en een stevig en comfortabel handvat aan 2 zijden. 


Deze spoedrugtas is ontwikkeld door professionals uit de zorg.


Formaat: ca. 52 x 30 x 25 cm.


Prijs is inclusief 21% btw en verzendkosten.

Productspecificaties

Formaat
Ruime spoedrugtas
Kleur
geel
Materiaal
Tarpaulin
Type voorvak
Meerdere voorvakken
Extra
Vele vakken aan de binnenzijde
Aantal
Laatste items in voorraad