McFermoir dokterstas Marije, rood met blauw, medium met voorvak
McFermoir dokterstas Marije, rood met blauw, medium met voorvak
McFermoir dokterstas Marije, rood met blauw, medium met voorvak McFermoir dokterstas Marije, rood met blauw, medium met voorvak McFermoir dokterstas Marije, rood met blauw, medium met voorvak McFermoir dokterstas Marije, rood met blauw, medium met voorvak McFermoir dokterstas Marije, rood met blauw, medium met voorvak McFermoir dokterstas Marije, rood met blauw, medium met voorvak McFermoir dokterstas Marije, rood met blauw, medium met voorvak McFermoir dokterstas Marije, rood met blauw, medium met voorvak McFermoir dokterstas Marije, rood met blauw, medium met voorvak
McFermoir

McFermoir dokterstas Marije, rood met donkerblauw, medium met voorvak

Beschikbaarheid: Op voorraad.

Mooie dokterstas van, plantaardig gelooid, Italiaans leer.Tas is geheel met de hand in Nederland gemaakt. Binnenzijde gevoerd en voorzien van een uitneembare vakverdeling en ritsvak. Met ritsvak aan de buitenzijde voor sleutels, mobieltje etc. Voorvak met handige magneetsluiting.

€ 330,00
incl btw
Aantal
Deze dokterstas maken wij speciaal voor u. Levertijd in overleg.

 

 

 

McFermoir dokterstas Marije, rood met blauw, medium met voorvak en extra ritsvak


Mooie dokterstas van, plantaardig gelooid, Italiaans leer.Tas is geheel met de hand in Nederland gemaakt. Binnenzijde gevoerd en voorzien van een uitneembare vakverdeling en ritsvak. Met ritsvak aan de buitenzijde voor sleutels, mobieltje etc. Voorvak met handige magneetsluiting. Voorvak is geschikt voor bijvoorbeeld uw iPad. Ruime dokterstas. In de tas kunt u ook iets van A4 formaat meenemen, dit past naast de vakverdeling. Tas blijf mooi openstaan. Formaat voorvak ca. 26 cm breed bij 22 cm hoog.


Inclusief afneembare schouderriem en uitneembare vakverdeling.


Kleur: rood met blauw


Formaat: 35 L x 20 B x 28 H cm


Prijs is inclusief btw en verzendkosten.

Productspecificaties

Formaat
4 Medium
Kleur
Rood
Materiaal
Leer
Type voorvak
1 voorvak
Vakverdeling
Inclusief uitneembare vakverdeling
Sluiting
Kliksluiting
Schouderriem
Inclusief schouderriem
Extra
Ritsvak aan binnenzijde
Aantal
Deze dokterstas maken wij speciaal voor u. Levertijd in overleg.