McFermoir dokterstas medium rood met voorvak en ritsvak,
McFermoir dokterstas medium rood met voorvak en ritsvak,
McFermoir dokterstas medium rood met voorvak en ritsvak, McFermoir dokterstas medium rood met voorvak en ritsvak, McFermoir dokterstas medium rood met voorvak en ritsvak, McFermoir dokterstas medium rood met voorvak en ritsvak,
McFermoir

McFermoir dokterstas medium rood met voorvak en ritsvak

Beschikbaarheid: Op voorraad.

Mooie dokterstas van, plantaardig gelooid, Italiaans leer. Tas is geheel met de hand in Nederland gemaakt. Binnenzijde gevoerd en voorzien van een uitneembare vakverdeling en ritsvak. Met ritsvak aan de buitenzijde voor sleutels, mobieltje etc. Voorvak met handige magneetsluiting.

€ 330,00
incl btw
Aantal
Laatste items in voorraad

 

 

 

McFermoir dokterstas medium rood met voorvak en losse vakverdeling en ritsvak


Mooie dokterstas van, plantaardig gelooid, Italiaans leer.Tas is geheel met de hand in Nederland gemaakt. Binnenzijde gevoerd en voorzien van een uitneembare vakverdeling en ritsvak. Met ritsvak aan de buitenzijde voor sleutels, mobieltje etc. Voorvak met handige magneetsluiting. Voorvak is geschikt voor bijvoorbeeld uw iPad. Ruime dokterstas. In de tas kunt u ook iets van A4 formaat meenemen, dit past naast de vakverdeling. Tas blijf mooi openstaan. Formaat voorvak ca. 26 cm breed bij 22 cm hoog.


Inclusief afneembare schouderriem en uitneembare vakverdeling.


Kleur: rood


Formaat: 35 L x 20 B x 28 H cm


Prijs is inclusief btw en verzendkosten.

Productspecificaties

Type voorvak
Ritsvak
Vakverdeling
Inclusief uitneembare vakverdeling
Schouderriem
Inclusief schouderriem
Aantal
Laatste items in voorraad