McFermoir dokterstas compact cognac met zwart
McFermoir dokterstas compact cognac met zwart
McFermoir dokterstas compact cognac met zwart McFermoir compact, dokterstas, cognac met zwart, 40 x 23 x 25 cm. McFermoir compact, dokterstas, cognac met zwart, 40 x 23 x 25 cm. McFermoir compact, dokterstas, cognac met zwart, 40 x 23 x 25 cm. McFermoir compact, dokterstas, cognac met zwart, 40 x 23 x 25 cm. McFermoir compact, dokterstas, cognac met zwart, 40 x 23 x 25 cm. McFermoir compact, dokterstas, cognac met zwart, 40 x 23 x 25 cm. McFermoir compact, dokterstas, cognac met zwart, 40 x 23 x 25 cm.
McFermoir

McFermoir dokterstas compact cognac met zwart

Beschikbaarheid: Op voorraad

De compacte dokterstas voor professioneel gebruik. Dit model is wat lager dan de andere McFermoir dokterstassen waardoor de tas wat compacter oogt. Desondanks past er veel in en is deze tas zeer geschikt voor professioneel gebruik. Tas is voorzien van een uitneembare vakverdeling.

€ 290,00
incl btw
Aantal
Laatste items in voorraad

 

 

 

McFermoir compact, dokterstas, cognac met zwart, 40 x 23 x 25 cm.


De compacte dokterstas voor professioneel gebruik. Dit model is wat lager dan de andere McFermoir dokterstassen waardoor de tas wat compacter oogt. Desondanks past er veel in en is deze tas zeer geschikt voor professioneel gebruik. Tas is voorzien van een uitneembare vakverdeling. Aan de binnenzijde verder nog een ritsvak en houder voor mobiele telefoon. Aan de buitenzijde bevindt zich ook nog een handig ritsvak. Uiteraard is ook deze dokterstas geheel met de handgemaakt in Nederland en voorzien van een schouderriem.


Kleur: cognac met zwart


Verkoopprijs: € 290,-- inclusief 21% BTW en verzendkosten.

Productspecificaties

Formaat
3 Compact
Kleur
Cognac
Materiaal
Leer
Type voorvak
Ritsvak
Vakverdeling
Inclusief uitneembare vakverdeling
Sluiting
Kliksluiting
Schouderriem
Inclusief schouderriem
Extra
Ritsvak aan binnenzijde
Aantal
Laatste items in voorraad