Dokterstassen per merk Durasol

Draagtassen en dokterstassen van Dürasol maken indruk met hun esthetiek en kwaliteit. Naast een aantrekkelijk ontwerp en hoogwaardige materialen bieden ze alle comfort dat met name nodig is voor een huisbezoek.

Draagtassen en dokterskoffers van DÜRAsol maken indruk met hun esthetiek en kwaliteit. Naast een aantrekkelijk ontwerp en hoogwaardige materialen bieden ze alle comfort dat met name nodig is voor een huisbezoek.

De DÜRAsol-dokterstassen en -koffers zijn speciaal ontwikkeld voor artsen, verpleegkundigen, verloskundigen en spoedeisende hulpverleners. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig leer, gemakkelijk te onderhouden nylon of stevig plastic en voorzien van speciale verfijningen. De grote ruimte, de flexibele sorteerhulpen, het goede overzicht, het lichte gewicht en nog veel meer maken de tassen en koffers tot onmisbare metgezellen in het dagelijks leven. Daarnaast vullen andere producten, zoals ampulverdelers, recept- of indexkaartzakken, het aanbod van de fabriek aan.

Traditioneel vakmanschap met meer dan 40 jaar ervaring in combinatie met inventiviteit en innovatie maken de DÜRAsol-producten zo uniek.


Dokterszakken en dokterstassen gemaakt in Duitsland - perfectie in vorm en functie.